Romanian Football Federation (FRF)

Ontwikkelen van een licentiesysteem voor de Roemeense Voetbalbond

NMC Bright levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en verbetering van jeugdopleidingen in Roemenië.

  • Year
    2018
  • Country
    Roemenië

What we did

Na een analyse en diverse clubbezoeken heeft NMC Bright in verschillende stappen een licentiesysteem ontwikkeld voor jeugdopleidingen. Tevens zijn medewerkers van de bond getraind in het beoordelen van jeugdopleiding volgens het ontwikkelde model.

De Roemeense Voetbalbond heeft de ambitie om het jeugdvoetbal verder te ontwikkelen.

NMC Bright werd gevraagd hierbij te helpen. Na een analyse en diverse clubbezoeken heeft NMC Bright in verschillende stappen een licentiesysteem ontwikkeld voor jeugdopleidingen. Tevens zijn medewerkers van de bond getraind in het beoordelen van een jeugdopleiding volgens het ontwikkelde model.

Het model geeft zowel clubs als de bond inzicht in de kwaliteit van de jeugdopleidingen. De uitkomsten zijn belangrijke input voor de bond om beleid op af te stemmen. Zo organiseert de bond jeugdcompetities op basis van de uitkomsten die het model voortbrengt.

 

Interested in how our services can
benefit your organisation?

If you are looking for a dedicated partner that helps developing youth academies and raise standards in talent development, please contact us and let’s discuss possibilities.

We’ll get back to you within 24 hours.

We develop sustainable organisations, inspire effective leadership and stimulate a learning environment for players and staff. We do this with a versatile network of experts from national and international sports.

We’ll get back to you within 24 hours.